کاروانسرا ها از گذشته های دور نقش بی مثالی در انتقال اخبار و فرهنگ ها داشته اند. اینجا جایی بود که هم محل اقامت افراد در شهرهای مقصد را فراهم مینمود و هم در مسیر های بازرگانی نقش تجارت خانه را ایفا میکرد. حجره ها و اتاق های کنار هم با دالان های تو در تو، طاق های گنبدی با آیینه کاری یا کنده کاری های ایرانی چیزی است که در این کاروانسرا ها به وفور به چشم میکند و چشمان بیننده را نوازش میدهد.
سرای ماندگار عجم یا کاروانسرای شیخ خزعل یکی از مکان های استراتژیک تجاری و مخابره اخبار مهم حکومتی بوده که این روزها به عنوان موزه فرهنگ مقاومت نمایش داده میشود. زیبایی این کاروانسرا و محبوبیتش تا حدی بود که در زمان برپایی آن اوضاع سایر ایستگاه های تجاری و استراحتگاه ها کساد شد. رونق آن به سبب شهرت اتفاق افتاد اما دیری نپایید که این آیینه معماری ایرانی و سنتی نیز دستخوش ناملایمات قرار گرفت و به سوی پیوست به خاطرات شتافت.
امروز که انعکاس صور جادویی در دنیای غیر واقعی ممکن شده این مکان زیبا نیز مورد توجه قرار گرفت و معماری زیبای آن که الهام بخش هنرمندان بوده، به تصویر کشیده شد. هر چند که این هنرمندان یارای مقابله با دست روزگار را نداشتند و این سرا مورد بی مهری قرار گرفت اما ثبت تصاویر آن از گزشته تا به امروز مانع حذف آن از خاطر نسل های آینده خواهد شد. در گوشه ای از شهر زیبای اهواز خانه ای است که شما را فرامیخواند.
اهواز زیبا که همیشه میهمانان را در قلب خود جای میدهد، هزاران فرصت را پیش روی شما قرار داده تا به ریسمان تاریخ فرهنگ این سرزمین چنگ بزنید و توشه ای در کوله بار خاطرات خود برچینید. این مقصد گردشگری بی مثال انواع مکان های دیدنی را در کمترین فاصله از هم جای داده و رشته ای شگفت از دیدنی هایی بی تکرار آفریده تا شما با ورود به این مسیر، بر سر سفره کریمانه مردم این دیار بنشینید.
اهواز شهر پل ها، شهر شب های بیدار شما را فرا میخواند تا با سفر به این زیبای بی همتا، از مکان هایی دیدن کنید که مثل و مانندش را در هیچ جای دنیا نخواهید یافت. این شهر پرخاطره که شاعران و ترانه سرا ها در وصفش شعرها سروده اند و هل هله و شادی مردمش زبان زد بوده، جاذبه ای بی نظیر برای گردشگران فراهم نموده است.