دراهواز
دراهواز

سفر به هر شهری با خرید سوغات از آن شهر گره خورده است. گرفتن یک یادگاری برای عزیزان یا حتی خرید ملزومات مورد نیاز خود با قیمتی پایین یکی از دلایل پیدا کردن بازارهای هر شهر است. بازاریان خوش نام اهواز نیز که به انصاف شهره اند فضایی دلخواه را برای شما فراهم آورده اند و اصطلاحا از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را در طبق اخلاص گذاشته و به مشتریان خود ارزانی داشته اند. کافی است برای خرید سری به مرکز شهر اهواز بزنید.

بازار قدیمی اهواز با رواق های آجری و مسیری مسقف با کنگره های پشت سر هم، راهی است که شما را به بازاری از مغازه ها و دستفروشان قدیمی اهواز می­رساند. بازار عبدالحمید جایی است که برای شما معرفی حواهیم کرد. این بازار چندین ساله از بازار های بسیار قدیمی اهواز است که تمام کالاهای نا یاب را در آن پیدا خواهید کرد. بازار عبدالحمید یا بازار عرب ها در دوره قاجار بنا نهاده شده و از ابتدا تا امروز رونق بسیار زیادی دارد.

اطلاعات بیشتر   موزه هنرهای معاصر در اهواز

این بازار قدیمی اهواز چون محل خرید تجار و ثروتمندان از دوره های گذشته بوده، فضای سنتی زیبای خود را حفظ نموده و مسافران حتی برای تماشا حتما آن را در لیست گردشگری خود قرار خواهند داد. هر چند که این روزها فضای بازار عبدالحمید از زرق و برق افتاده و عموما به فضایی نوستالژیک و کهنه تبدیل شده اما سنت های عربی خصوصا در ایام عید به خوبی در آن حس می­شود و بساط فروش ابزار پذیرایی جشن ها در آن به چشم می­خورد.

اطلاعات بیشتر   خانه دادرس در اهواز

وسایل پذیرایی مانند منقل و ظرف های سرو قهوه به رنگ های طلایی و نقره ای، پارچه های پر زرق و برق لباس های عربی زنان، فروش لباس های عربی مانند دشداشه، عبا، عمامه و … از کالاهایی است که کماکان بازار فروش آن در بازار عبدالحمید بر پا است. بازار عبدالحمید همچنین به دلیل اینکه مسیر گذر به خانه دادرس و کاروانسرای خزعلی است، همانند گذشته بسیار شلوغ است و تکاپوی مردم در آن به شدت دیده می­شود.

اطلاعات بیشتر   مرقد علی ابن مهزیار در اهواز

این بازار کهن جایی است که شما هدایای سنتی و ماندگاری را از دل آن پیدا خواهید کرد تا به دوستان خود هدیه دهید. اگر به اهواز سفر می­کنید از صبح تا شب مسیر ورود به این بازار قدیمی فراهم است تا شما ارزانترین کالاها را در آن پیدا کنید. شاید قصه این بازار را بتوانید در رمان های احمد محمود نویسنده اهوازی بخوانید و سرگذشت مردم این شهر و فروشندگان این بازار را از گذشته های دور بیابید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *