[ad_1]
پیرو مصوبات کارگروه مدیریت پسماند دزفول کارشناسان محیط زیست این شهرستان نسبت به بازدید و بررسی آخرین وضعیت تخلیه و تلنباری کانونهای نخاله ساختمانی و زبالههای شهری در نقاط مختلف شهرستان اقدام کردند.
مسعود نوری پور رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول از وضعیت نامطلوب مدیریت پسماند در این شهرستان گلایه کرد و گفت: روزانه بیش از ۳۰۰ تن زباله شهری، ۳۲۰ الی ۶۰۰ تن نخالههای ساختمانی و ۲ و نیم الی ۳ تن انواع زبالههای عفونی در شهرستان تولید گشته که متاسفانه بخش قابل توجهی از این پسماندها در محیط پیرامون شهرها و روستاها و در محلهای غیر مجاز تخلیه میگردند؛ که این خود منجر به انتشار انواع بیماریها و ایجاد مشکلات بهداشتی متعدد میگردد.
به گفته او، بیش از ۲۰۰ مرکز غیر مجاز تفکیک پسماند در شهرستان دزفول فعال هستند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول با اشاره به لزوم تفکیک و بازیافت انواع پسماند پیش از دفع آنها گفت: متاسفانه در سطح کشور کمتر از ۲۰ درصد از پسماندهای تولیدی باز یافت میشود و در شهرستان دزفول با وجوداعطای مجوز محیط زیست به منظور احداث و بهره برداری از کارخانه بازیافت پسماند متاسفانه فاقد فعالیت مربوطه در این زمینه میباشیم و صرفا تفکیک پسماند محدود به فعالیت در کارگاههای غیر مجاز در حاشیه شهرستان است.
آقای نوری پور ادامه داد: ادارات متولی بایستی پاسخگوی مدیریت ضعیف خود در موضوع مدیریت پسماند باشند.
او به تصویب قانون مدیریت پسماند در سال ۱۳۸۳ اشاره کرد و افزود: از زمان ابلاغ این قانون تاکنون ۵۶ کارگروه عمومی و ۲۳ کارگروه تخصصی پسماند به دبیری این اداره تشکیل شده که علی رغم مصوبات فراوان و مکرر، عملکرد دستگاههای متولی و اجرایی در این خصوص مطلوب نبوده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول ضمن هشدار به متولیان امر سازمان حفاظت محیط زیست را ناظر بر حسن اجرای قانون مدیریت پسماند خواند و روند پیگیری قضایی را محفوظ و بعنوان آخرین گام نظارت بر نحوه عملکرد دستگاههای متولی دانست.
[ad_2]